Bersua Lagi.....

Assalamualaikum.....harap teman2 mama sht2 semua.Sekarang N3 pun dah xsemeriah dulu2.Dah kekurangan idea.Tambah pula kesihatan mama kurang memuaskan.Asyik nak demam dan sakit belakang jer..Baru2 ni seminggu mama demam....rasanya demam pegang angka 30 dalam umur kot.hihihi.....
cam tak percaya 9-10-11 baru nih....umo mama dah bertambah...hakikat sebenar kehidupan umo dah makin kurang.apapun moga kehidupan ini dirahmati Illahi...amin......berkat hidup itu yg muhim!
Hari nih aunie lak ambil alih.Bangun pagi tadi badan adik panas sangat.Terus mama jelum supaya kuar panas.alahai susah hati mama bila adik xmau main macam selalu.acah2 pun adik buat x tahu jer.X larat sangat la tu."ketawa la dik...main la dik...." puas mama pujuk,tapi adik betul2 xdaya.....Bila abang balik,abang pula mengacah....tetap gak xjalan.adik tetap lali ditilam.....aduhai sayang anak mama....moga cepat sembuh yer sayang.mama dan abang rindu nak main dengan adik.Baba juga...petang ni baba balik takder sapa nak tunggu baba tepi pintu.sambut baba sambil sembang ramah......hehehehe windu cayang mama.

p/s:......agak2 puteri mama nak buleh apa pulak yer......

10 comments:

~MAWAR~ said...

mesti adik nk dpt gg geraham br ni..mcm mawar..asyik demam je skrg..=)

Masduranisaqaseh said...

ala ciannye... nak boleh jalan tak..... baby girl biasenya cepat jln... my baby pun 11 month dah start nak jalan... smpi demam2 gak...

kakyong said...

anak x sihat ya..

anak2 kakyong pun masih belum sihat sepenuhnya..

MulutPayau said...

semoga adik cepat sembuh.....

ZYASH said...

Dah lama tak singgah cini..

Anonymous said...

snapshots of [url=http://make-up-styles.com/videos/new-york-poetry-festival-review-if-it-were-me-i-would-have-had-a-homeless-person-strip-nude/] naked sex scene[/url] Nude celebrity .

Anonymous said...

pic of [url=http://grammarly.org/prime-performers-whove-sat-unclothed.html] naked clips[/url] Celebrity nude .

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

ZYASH said...

Selamat Tahun baru 2012 yer, A very happy new year.. 2011 Lots of sweet memory, let's create new experience in 2012..

Anonymous said...

Dedicated servers now available - [url=http://feed1.info/link/0]Buy cheap server[/url]