Aunie


Aunie cayang nak masuk 6 bulan dah rupanya.
huhuhu
dah banyak sangat penampilan baru yang aunie tonjolkan.
ader ajer yang buat mama tersenyum.
dah makin pandai.
bila tengok mama pakai tudung
wahhhhhh melonjak riang la dia
tahu dah sure nak bawa dia kuar.
Bila jam 5 lebih
dengar ajer motor
dah pandai cam bunyi motor baba.
bunyi kereta kurang sikit,sbb baba jarang naik kereta.
if time tu dia baring,sure akan segera menerap.
if time menerap...
aunie akan cepat2 menyulur.
seolah2 nak pergi tunggu baba di pintu.
hahaha
lawaklah adik
tido pun dah tak diam dah sekarang.
tegolek sana
tegolek sini.
macam2 gaya
pendek kata kami semua kena tidur bawah.
nak letak dalam katil adik pun,adik tak selesa sangat.
so bekorbanlah!
hehehe.
paling penting...mama semakin terasa kehilangan baby mama.
anak mama dah besar.
tak lama lagi nak jadi anak dara dah.
cepatnya dunia ni beputar.
cepatnyamasa berlalu...
cepatnya....!!!

2 comments:

TINA said...

Assalamualaikum

ala comelnya..sweet cerita

::Mama Annaufal♥Aunie:: said...

wsalam....
thanks tina...