SYUKRAN UMMU MUHAMMAD


Agaknya istana qaseh,usrah terakhir yg terima gift GA dari Bayt Al-iman.Maklum ajerlah duduk jauh dari penerima2 lain.hehehehe...Syukran banyak2 yer buat usrah bayt al-iman..baba baru terima petang tadi.
Wah..semangat tul abang ngajar adik...yang adik lak..uh eh baaaa maaa aaaa oooo,nyebut sampai leleh2 air liur...hahahaha...moga anak2 mama menguasai dengan baik...insyaallah.

Sebenarnya ada 1 gift,lagi yang ditunggu2...hadiah raya dari Untie Yang.Dah pun sampai petang nih,tapi tiba2 post office reject.adoi rasa nak nangis...boleh susah payah diaorang hantar hadiah tu,naik flight balik petang tadi..aper hal la...kok yer pun..benda dah sampai...bagi ajer lah....geram tul....bukan ader aper pun..hadiah baju raya untuk anak2 mama ni jer....memang geram sangat hati baba dan mama petang tadi.sakit hati....mula2 baba gi,diaorang kata xder...dah untie bagi nombor n check online petang tadi..hadiah tu dah sampai...baba gi balik pejabat pos...bagi nombor rujukkan yang untie kirim..aleh2 pakcik pos tu cakap..bungkusan tu kena tolak...hantar balik...hah!!!memang bengang sgt2.pada2 pakcik dan makcik pos..hope korang happy sll..wat org sakit hati......

1 comment:

ummu muhammad said...

boleh ditu ye mama..bertuah punye pej pos..kesian kat org siap pegi nak ambik barabg..kalau dah tk caye, suruh die bukak je mama bungkusan tu tgk ape ade..